Η είδηση του θανάτου του Τσάντλερ  από τα «Φιλαράκια» είναι ένα από τα πρώτα θέματα που παίζονται στα social media και ανάμεσα στους δεκάδες χρήστες που σχολιάζουν αυτό το δυσάρεστο γεγονός, είναι και αρκετοί Πατρινοί.

Τα «Φιλαράκια» ήταν η αγαπημένη σειρά των 40άρηδων και κάτι, ενώ και στην Πάτρα ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που είχε μεγάλη θεαματικότητα, όπως άλλωστε και σε όλη την Ελλάδα.

Το αποχαιρετιστήριο του γνωστού και αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Φοίβου Δεληβοριά για το αντίο στον Τσάντλερ συγκινεί και έχει κοινοποιηθεί από δεκάδες πατρινούς χρήστες των social media αφού μιλάει στην καρδιά τους για αυτό το γεγονός.

Γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς: «Για πολλά αληθινά πρόσωπα που κάθισαν μαζί μας κάποτε στον ίδιο καναπέ, δεν θα στενοχωρηθούμε τόσο. Στον Τσάντλερ ακουμπήσαμε πολλά απ’ αυτά που είχαμε μέσα μας και δεν το ξέραμε καν. Την δυσαρέσκεια απέναντι σε οτιδήποτε μας έκλεβε τα νιάτα, τα αστεία που δεν σκεφτήκαμε πρώτοι, την πολυθρόνα απ’ την οποία τελικά κάποια στιγμή βίαια σηκωθήκαμε.

Φεύγοντας, είναι σα να χάνεται κι εκείνο το όνειρο: οι φίλοι να γίνουν η «άλλη» οικογένεια, το επιτραπέζιο η απόλυτη περιπέτεια, η εξιστόρηση μιας κωμικής ερωτικής βραδιάς να ξεπερνάει ως βίωμα τον ίδιο τον έρωτα.

Σήμερα σκέφτομαι όσες φίλες και φίλους μοιραστήκαμε αυτό το μετεφηβικό τηλεοπτικό λούνα παρκ. Και θέλω ειλικρινά να τους στείλω συλλυπητήρια-δεν μπορεί να είναι τυχαίο που η είδηση μας βρήκε Κυριακή μεσημέρι».