Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σε ανακοίνωση αναφέρει:

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου

την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 6:30μμ

και στις προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και μαζικών φορέων

στις 5:30μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά και στην Πλατεία Αγίας Σοφίας

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους, όλο το λαό της περιοχής, τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας σε άμεση και μαχητική απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Η δραματική νύχτα στη Γάζα όπου το Ισραήλ σφυροκοπούσε ανελέητα την περιοχή πνίγοντας στο αίμα τον Παλαιστινιακό λαό, μπλοκάροντας παράλληλα την επικοινωνία και τον ίντερνετ με στόχο να κρυφτεί το μέγεθος της σφαγής, των χιλιάδων αμάχων, γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα, η απάντηση περνά σε όσους θέλουν να βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει την ισραηλινή σφαγή απορρίπτοντας ακόμη κι αυτά τα ψηφίσματα στον ΟΗΕ για "κατάπαυση του πυρός". Είναι με τη μεριά του "ληστή" και "εγκληματία" και εμπλέκει τη χώρα στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, στο πλευρό της στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ. 

Όλοι στους δρόμους!

Δίνουμε άμεση απάντηση!

Τώρα είναι ακόμη πιο επιτακτικό σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε σχολείο και σχολή, σε κάθε πλατεία και γειτονιά να ηχήσει παντού το σύνθημα «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!». Μαζί με τους λαούς σε κάθε χώρα που παρά την προσπάθεια να πέσει σιωπή πραγματοποιούν συγκλονιστικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους!

Απαιτούμε:

Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους