Υλικά

250 γρ. τορτελίνι ολικής άλεσης με τυριά
6 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. γαλοπούλα σε φέτες, κομμένη σε τετράγωνα
500 γρ. μανιτάρια, λευκά, κομμένα σε φέτες
300 ml κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε λίγο αλάτι και ρίχνουμε τα τορτελίνια.
Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3-4 λεπτά. Απομακρύνουμε τη γαλοπούλα από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και έπειτα τα μανιτάρια σε φέτες. Σοτάρουμε τα μανιτάρια από τη μια πλευρά για 3 λεπτά, προσθέτουμε πιπέρι, και ανακατεύουμε.
Επιστρέφουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μια βράση και να πήξει ελαφρώς.
Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη μισή ποσότητα γραβιέρα, και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.

Πηγή: imommy.gr