Για την επικείμενη λήξη του συμβολαίου του με το MEGA και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, με αφορμή την 3ετή επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Bucks.

Το ηχητικό απόσπασμα μεταδόθηκε από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» στο ΟΡΕΝ.

«Είναι ρίσκο να θέσεις τον εαυτό σου εκτός. Ή πας και κλείνεις, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αυτά που κάνω εγώ δηλαδή ως επαγγελματίας ή περιμένεις», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα του MyRadio.

«Εμένα λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με το MEGA. Μπορώ να ξεκινήσω συζητήσεις και να κλείσω από τώρα με το κανάλι ή με άλλον ή να περιμένω το καλοκαίρι, να πω στο MEGA ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σας, να μείνω εκτός και να περιμένω προτάσεις», εξηγεί ο παρουσιαστής.

«Εκεί γίνεται πλειοδοσία αλλά αυτό προϋποθέτει ότι είσαι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Μπορεί να τους τσαντίσεις ή να τους πετύχεις πάνω στη διεκδίκηση να ξενερώσει κάποιος και να μείνεις χωρίς δουλειά», αναφέρει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Η υπέρτατη έκφραση επαγγελματικής αυτοπεποίθησης είναι να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Δεν είναι να ζητήσω δική μου εκπομπή, όλοι αυτό νομίζουν ότι θα κάνω.

Το βασικό είναι να μην επαναπαυθώ, να μην υπογράψω ξανά για 3 χρόνια. Καλύτερα να το πηγαίνω χρόνο-χρόνο», εξομολογείται στον αέρα του MyRadio ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.