Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν η Θέμις Μπαζάκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά Milky Way, που κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στο Mega.

«Έχω τρακ κάθε μέρα όταν βγαίνω στο θέατρο και εάν θα μπορέσω να τα καταφέρω σε μία ταινία. Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είναι εγώ, η έκθεση σε μία εκπομπή με αγχώνει. Τα σχόλια (σ.σ που μπορεί να γίνουν) δεν τα παρακολουθώ αλλά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτό που θέλω είναι να λέω με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύω. Τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι λογικά να ενοχλούν αλλά εγώ τα αντιμετωπίζω όπως και στην επιτυχία έτσι και στην αποτυχία. Προσπαθώ να μην δίνω σημασία», είπε αρχικά η Θέμις Μπαζάκα.

Αναφερόμενη στη σειρά «Milky Way» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Θέμις Μπαζάκα είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι ο πιο γλυκός ρόλος που έχει παίξει πότε: «Είναι η γιαγιά που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας. Είναι πολύ ιδιαίτερη και βλέπει λίγα παραπάνω από ότι οι άλλοι. Είναι η γιαγιά που θέλουμε. Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην οικογένεια εκείνη κρατά την ισορροπία. Είναι μία σειρά για τους έφηβους, και η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας που αναστατώνει όλη την κοινωνία. Στην αρχή πέφτουν όλοι πάνω της για να παντρευτεί, και το κορίτσι μένει έντρομο. Εναντιώνεται σε αυτό, όμως».

Σε σχέση με τη δική της εγκυμοσύνη, η οποία ήρθε σε μικρή ηλικία, η Θέμις Μπαζάκα είπε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν ήρθε: «Δεν το περίμενα αλλά δεν το διαπραγματεύτηκα. Αυτό διάλεξα και φώτισε τη ζωή μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω εάν ήμουν καλή μαμά. Ήθελα και δεύτερο παιδί αλλά δεν προέκυψε».

Κλείνοντας, η Θέμις Μπαζάκα είπε: «Υπάρχει ένας διάχυτος φόβος που δεν μπορούν να τον διαχειριστούν και πιστεύουν πως τους φταίνε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Στις ΗΠΑ που ήταν από τις πρώτες χώρες που επέτρεψε την έκτρωση τώρα υπάρχουν πολιτείες που την απαγορεύουν. Το οποίο είναι πολύ κακό. Το Milky Way δεν θέτει όμως μόνο το θέμα της έκτρωσης αλλά πολλά θέματα που αφορούν τους εφήβους.

Προτείνει να κοιτούν οι γονείς με αγάπη τα παιδιά και όχι να τα αλλάξουν και να κάνουν να μισήσουν το σώμα τους. Πιστεύω πως δεν γίνονται σωστές συζητήσεις σε αυτά τα θέματα. Είναι μία κοινωνία ατομιστική, που κοιτάει την πάρτη της. Πιστεύω πως με το Milky Way πολλοί θα σοκαριστούν. Όταν είδα το σενάριο είπα πόσο τυχερή είμαι που θα παίξω στη σειρά».