Από τον “ψυχοθεραπευτή” Γιώργο Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πέρασε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, την εγκατάλειψη, αλλά και τη Βάνια.

«Μου δημιουργεί εκνευρισμό το να είναι κάποιος ακατάστατος. Βιώνω την απόρριψη σαν την εγκατάλειψη. Για έναν έρωτα πήρα το αυτοκίνητο και έκανα 250 χιλιόμετρα, άλλα έφαγα απόρριψη. Δεν χωρούσε στο μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι live και ότι δεν θα έχω μπροστά μου λόγια. Έχω μια διοχετευμένη ενέργεια και δεν ξέρω που να την βγάλω. Σε μία παράσταση κόλλησε το τακούνι μου, γύρισε το πόδι μου και έπεσα».

Για τη Βάνια, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Η Βάνια υπάρχει μέσα μου και υπάρχει και μέσα στο σπίτι. Η Βάνια τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, εγώ όχι τόσο καλά. Υπάρχουν φορές που όταν απογοητευτώ, όλα γκρεμίζονται. Θέλω να είμαι πάντα στην ώρα μου και αυτό μου δημιουργεί πάρα πολύ άγχος».

Τέλος η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Στον εαυτό μου θα άλλαζα τη μύτη μου, μου φαίνεται λίγο μεγάλη. Μου άρεσα πιο πολύ σαν Βάνια με το έντονο μακιγιάζ».