Το εντοπίσαμε στην σελίδα Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πάτρας, έχοντας το αναρτήσει επιβάτης του τρένου της πόλης που έχει αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση που υπάρχει.  

Η ταμπέλα του ΟΣΕ γράφει Καλκούτα, με τον εμπνευστή προφανώς να θέλει να σχολιάσει καυστικά την όλη κατάσταση με τις καθυστερήσεις των δρομολογίων του τρένου που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.

Σύμφωνα με τους επιβάτες του Προαστιακού οι καθυστερήσεις των δρομολογίων και οι ακυρώσεις είναι σε καθημερινή βάση, βάζοντας τους έτσι εκτός των δουλειών που μπορεί να έχει ο καθένας τους.

Ειδικότερα, οι φοιτητές και οι μαθητές που κάποτε χρησιμοποιούσαν, κατά κόρον το τρένο, πλέον το έχουν σταματήσει αφού χάνουν μαθήματα, περιμένοντας τα και ποτέ δεν είναι στην ώρα τους.

Είναι μια κατάσταση που πέρα από το αστείο του όλου πράγματος θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, με τον ΟΣΕ και την Hellenic Train (ειδικά αυτή) να βρίσκουν τις κατάλληλες λύσεις.

Διαφορετικά ούτε ο Προαστιακός θα έχει μέλλον σε αυτή την πόλη. Και είναι κρίμα. Α, και κάτι τελευταίο. Στην Καλκούτα της τριτοκοσμικής Ινδίας η σιδηροδρομική γραμμή και το δίκτυο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στο κόσμο. Οπότε σιδηροδρομικά τουλάχιστον η Πάτρα είναι η τριτοκοσμική.