Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Αλέξης Παππάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του γίνονται, την εμπειρία του από το Survivor

«Κάναμε διάφορες συζητήσεις με το ΟΡΕΝ αλλά συγκυριακά δεν προέκυψε κάτι. Έχω κάνει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω απαντήσεις», αποκαλύπτει ο Αλέξης Παππάς.

«Κρατάω επαφές από το Survivor με τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεν κρατάω κάτι κακό από το παρελθόν. Στην πραγματικότητα, κανένα από τους παίκτες του Survivor θα ερχόταν σε διαπληκτισμό στην καθημερινότητά του για μια κουταλιά φαγητό», παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Ζούσα 10 χρόνια στο εξωτερικό. Γύρισα πίσω και είχα στο μυαλό μου ότι είχα κουραστεί να είναι ο καλύτερός μου φίλος μία βαλίτσα», επισημαίνει ο Αλέξης Παππάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε και για το φλερτ ή τις γυμνές φωτογραφίες που μπορεί να δέχεται μέσα από τα social media. Ο ίδιος απαντά: «Στέλνουν διάφοροι αλλά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι, από ένα σημείο και μετά, είναι χάσιμο χρόνου. Δεν ξέρω εάν μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες».