Ομιλία με θέμα «Νικώντας τους φόβους μας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Πολύεδρο, με την Άννα Ντοϊλιάνη,
καθηγήτρια φιλολογίας, ειδική σε θέματα αυτογνωσίας.

Άννα Ντοϊλιάνη

Έχοντας γεννηθεί και σπουδάσει στην Ελλάδα, η Άννα κατέχει πτυχίο Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η αναζήτησή της για την αλήθεια και τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου την οδήγησαν στη βαθύτερη μελέτη του εαυτού και στον διαλογισμό το 1987.
Από τότε, οι πρακτικές εμπειρίες από την προσωπική της εξάσκηση, σε συνδυασμό με την επιθυμία της να διευκολύνει και άλλους να αφυπνίσουν το δυναμικό τους, συνέτειναν στο να ιδρύσει κέντρα αυτογνωσίας στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.
Σήμερα η Άννα είναι η υπεύθυνη του Κέντρου Αυτογνωσίας στο Λίβανο, ενώ παράλληλα ταξιδεύει ανά τον κόσμο, διεξάγοντας σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση και τις αξίες, την επιστήμη και τις αρχές της πνευματικότητας, καθώς και άλλες πλευρές της πνευματικής ανάπτυξης του ανθρώπου, ενθαρρύνοντας τον διάλογο, τον διαλογισμό και τη δράση με στόχο την γνώση του εαυτού, την βελτίωσή του και συνεπώς του κόσμου.
Το έμφυτο πάθος της Άννας είναι να εξερευνά σε βάθος την ανθρώπινη συνειδητότητα και να υπηρετεί τον κόσμο διευκολύνοντας τους ανθρώπους να αναδύσουν τον εαυτό τους.