«Λαοθάλασσα» για πάνω από τρεις ώρες στα μαγαζιά εστίασης της Πάτρας, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και λίγο έξω από αυτό, το βράδυ του Σαββάτου.

Από την μία ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, με τις χιλιάδες συμμετοχές και από την άλλη η συναυλία των Πυξ Λαξ στο πλαίσιο του Welcome to UP που γέμισε την πλατεία Γεωργίου, ήταν οι καλύτερες πάσες για τη νύχτα που ακολούθησε στα μαγαζιά εστίασης.

Ειδικότερα μετά από το τέλος της συναυλίας των Πυξ Λαξ έγινε ένας χαμός σε όλο το κέντρο από την περιοχή της Ηφαίστου, της Γεροκωστοπούλου και του Μαρκάτο έως στην Ρήγα Φεραίου, την Τριών Ναυάρχων και τα Ψηλαλώνια.

Ο ίδιος χαμός ακολούθησε και στα νυχτερινά κέντρα, στα clubs και στα μπουζουξίδικα, με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έτσι έβλεπε κανείς στην Πάτρα και στα μαγαζιά της, άτομα όλων των ηλικιών, από νεαρούς με τις παρέες τους έως και ενήλικους με τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Το ίδιο σκηνικό περίπου σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας και το μεσημέρι της Κυριακής μετά το τέλος του Pink the City. Ήταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από εκδηλώσεις και το γεγονός αυτό έδωσε την ώθηση στα καταστήματα εστίασης να δουλέψουν.