Συστατικά
4 πατάτες μεγάλες βρασμένες
2 μεγάλα κρεμμύδια
150 γρ. τυρί μορφής κρέμα
50 γρ. κρέμα γάλακτος
Ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαρούλι
Αλάτι
Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C
Σε μία κατσαρόλα, βράζεις τις πατάτες για περίπου 13 λεπτά
Ρίχνεις σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι
Με ένα μαχαίρι, κόβεις την πατάτα στη μέση και αδειάζεις το εσωτερικό της αφήνοντας ελάχιστη πατάτα στον πάτο
Σε ένα μικρό μπολ, τοποθετείς το εσωτερικό της πατάτας και προσθέτεις το τυρί σε μορφή κρέμας
Ανακατεύεις προσθέτοντας σταδιακά την κρέμα γάλακτος, ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαρούλι
Ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι και γεμίζεις τις πατάτες με το μείγμα
Ψήνεις τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά
Τις σερβίρεις ζεστές.
Πηγή: tlife.gr