Το Καρναβάλι της Πάτρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή του Πανεπιστημίου Πατρών, το Welcome to UP.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας είχε το δικό της περίπτερο στο Πάρκο της Ειρήνης σε όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό που στήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών της πόλης.

Το περίπτερο έστησαν οι εθελοντές της ΚΕΔΗΠ και ο υπεύθυνος της εθελοντικής αυτής ομάδας που είναι πάντα κοντά στο καρναβάλι, ο Ανέστης Χανουμίδης. Όπως διαβάζουμε στην σελίδα της ΚΕΔΗΠ:

«Πάνω στο stand ενημέρωσης για τον εθελοντισμό της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, στο Πάρκο της Ειρήνης ένας μικρός μπάστακας-γλυπτό που δημιούργησε ο Δημήτριος Βάρδας.

Η κατασκευή που ο δημιουργός δώρισε στην ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας βασίστηκε σε σχέδιο αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού παλαιότερης διοργάνωσης που είχε δημιουργήσει ο Δημήτριος Βάρδας συμμετέχοντας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το περίπτερο της ΚΕΔΗΠ είναι ένα από αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον των πρωτοετών που θέλησαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το Καρναβάλι της Πάτρας. Κι από ότι μάθαμε δεν ήταν το μοναδικό…