Υλικά
6 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
4 αυγά
Χυμός ενός πορτοκαλιού ή λεμονιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά με το γάλα. Συνεχίζουμε προσθέτοντας ένα ένα όλα τα υλικά, χτυπώντας συνεχώς με το μίξερ χεριού μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Αδειάζουμε το ρευστό μείγμα σε στρογγυλό, βουτυρωμένο ταψί με ψηλά τοιχώματα και διάμετρο 30 εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180-200° C για 40-45′ ή μέχρι η πίτα μας να ροδίσει στην επιφάνεια.
Σερβίρουμε μόλις κρυώσει σκέτη ή πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα.
Πηγή: imommy.gr