Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την προσωπική της ζωή, την απιστία αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ίδια τις σχέσεις της, κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου του podcast της.

«Εγώ είμαι κατεξοχήν άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα, έχω δίκιο, μου έκανες αυτό, δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε σε φορές που ήταν σε σχέση, αλλά παράλληλα ήταν ερωτευμένη με άλλον, λέγοντας: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκαούτε δευτερόλεπτο ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λογική όταν είσαι τόσο ερωτευμένος».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Η ζωή μας τα φέρνει έτσι μου ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Όλα πιστεύω γίνονται για κάποιον λόγο. Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα. Υπάρχει! Τρόπος υπάρχει!».