Στο πλαίσιο της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα για τη δημιουργία Κέντρου Δικαιωμάτων του Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί Ομιλία του Διπλωματικού Εκπροσώπου της UNICEF στην Ελλάδα, Dr. Ghassan Khalil την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17.30 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών (Κτίριο Διοίκησης).

Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Βασίλειος Κόμης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Καθηγητής Αθανάσιος Καραλής.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την Ομιλία του Διπλωματικού Εκπροσώπου της UNICEF στην Ελλάδα, Dr. Ghassan Khalil με τίτλο: «The role of Academia in promoting Child Rights». Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/omilia-tou-diplomatikou-ekprosopou-tis-unicef-stin-ellada-dr-ghassan-khalil-25-10-2023/