Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Απ'την ψυχή ως την ψυχή" στο θέατρο Όροφως που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 22/10 και ώρα 14:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Απ' την ψυχή, ως την ψυχή!
Αγαπημένα τραγούδια παρουσιασμένα λιτά με μια κιθάρα και μια φωνή στο θέατρο «όροφως» στην Πάτρα.

Ένα μουσικό ταξίδι… Μια γυναικεία υπόθεση…

«…Ένα πρόγραμμα από την ψυχή μας με σκοπό να γίνουμε μια παρέα σαν εκείνες τις παρέες που κάποιος έπιανε την κιθάρα και μαζί του τραγουδούσαμε, ερωτευόμαστε, ταξιδεύαμε και πιστεύαμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο…»

Στην φωνή η Ακριβή Αποστολάτου και στην κιθάρα η Ρούλη Κολοκυθά.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 21:00

θέατρο «όροφως»
Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα

Προπώληση: more.com
Γενική είσοδος: 10€
Πληροφορίες: 2611 810 983 & 6939 835 990

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!