Χωρίς την ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής. Έπρεπε να αγωνιστεί στην ΑΕ Χαλανδρίου που είχε ως έδρα το γήπεδο στο ΟΑΚΑ Γ. Κασιμάτης, που ως γνωστόν έκλεισε λόγω προβλημάτων του στεγάστρου. Η γηπεδούχος ομάδα είχε ζητήσει αναβολή όλων των αγώνων της μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (έδρα – προπονήσεις).

Η διοίκηση του συλλόγου μας εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας σημειώνοντας:

< κατά αρχήν συμμεριζόμαστε το πρόβλημα όλων των ομάδων που έκαναν χρήση το Γ. Κασιμάτης και ευχόμαστε γρήγορα να βρουν λύση.

Όλες μαζί οι ομάδες πρέπει να κοιτάμε την πρόοδο του αθλήματος και το βήμα παραπάνω. Η ομάδα μας συντάσσεται με την άποψη της ΟΧΕ:

‘’ ……αντιλαμβάνεστε κι εσείς ότι η αναβολή όλων των αγώνων σας ΜΕΧΡΙ να λυθεί το πρόβλημα έδρας που προέκυψε, καθιστά το πρωτάθλημα αφενός αναξιόπιστο και αφετέρου μειώνει την ποιότητα αλλά τον προγραμματισμό και την προσπάθεια των 9 υπόλοιπων σωματείων του ομίλου…….. ‘’.

Παρ όλα αυτά συμμεριζόμαστε το πρόβλημά τους και προτείναμε σύμφωνα με τον ‘’ κανονισμό αγώνων της ΟΧΕ ‘’ να γίνει ο αγώνας με την σειρά που ορίζουν οι διατάξεις και στην έσχατη να γίνει ακόμη και αντιστροφή έδρας των αγώνων α΄ με β΄ γύρο ( αν και αβαντάζ για την ΑΕ Χαλανδρίου) για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεταβιβάζεται στον σύλλογο μας και όχι μόνο, μιας και θα μείνουμε ανενεργοί.

Θα κληθούμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, που όπως μαθαίνουμε και διαβάζουμε στα ΜΜΕ, ακόμη και το Χαλάνδρι κάθε βδομάδα έπαιζε μέχρι και δύο φιλικούς αγώνες, κάτι που εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε λόγω μεγάλων αποστάσεων και άρνησης των περισσοτέρων να μας δεχτούν. Παρ όλο που για μάς είναι οικονομικά αβάσταχτο κάναμε κάθε προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα.

Θα ήταν σωστό να ζητήσουμε και εμείς αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής λόγω δικής μας μη επαρκής προετοιμασίας;

Μετά λύπη μας η απόμακρη και μοναδική ομάδα της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας της Πάτρας στην Α2 εθνική, έχει αρχίσει και νιώθει απομονωμένη και σε δυσμενή θέση.

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους να δείξουν ιδιαίτερη βαρύτητα και να δώσουν λύση και στο δικό μας πρόβλημα >.

Τέλος αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση γίνεται κατά κύριους λόγους για πληροφόρηση των φιλάθλων, των υποστηρικτών και των χορηγών μας.