Συστατικά

1 κιλό γλυκοπατάτες
40 γρ βούτυρο
150 ml φρέσκο γάλα
μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Πλένεις πολύ καλά τις γλυκοπατάτες, τις καθαρίζεις και τις κόβεις σε μεγάλα καρέ
Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό και τις βράζεις για 20 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
Τις βάζεις στο τρυπητό και τις αφήνεις στην άκρη να στραγγίξουν
Τις ρίχνεις στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
Χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν και σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr