Για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν χρόνια με τον Γιώργο Καπουτζίδη, και η οποία έχει λυθεί πλέον, μίλησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής μίλησε ανοικτά, εξήγησε τι είχε συμβεί, αλλά και τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Να ξεκινήσω από το τέλος. Δέχθηκα ένα μήνυμα από τον Γιώργο την προηγούμενη εβδομάδα και με έκανε να βουρκώσω. Ένας από τους δείκτες που μου έδειχνε ότι το έχεις πάρει λάθος ήταν ότι με στήριζαν άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου. Εκεί, λοιπόν, είναι πολύ περίεργο το χειροκρότημα, πρέπει να βλέπεις από πού το παίρνεις, γιατί από εκεί μπορείς να καταλάβεις αν κάνεις λάθος.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πρόβλημα με το άδικο. Οι περισσότεροι καβγάδες που έχω μπλέξει τηλεοπτικά προκύπτουν από το ότι μπορεί να έχω υπερασπιστεί το δίκιο του διπλανού. Εγώ δεν κάθομαι στα αυγά μου, όχι μόνο με τα δικά μου, αλλά και με του διπλανού. Κάποιος που νιώθω ότι δεν έχει φωνή, ότι είναι ανυπεράσπιστος, ότι εγώ έχω μεγαλύτερη φωνή και πιο δυνατή», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Το 2016 έγινε μια παρεξήγηση, αλλά και οι δύο υπερασπιζόμασταν το δίκιο, από τη δική μας πλευρά, όπως το έβλεπε ο καθένας. Σε ένα Ούγγαchallenge είχα έναν καλεσμένο και θεώρησε ο Γιώργος ότι δεν έπρεπε ο συγκεκριμένος καλεσμένος να παίξει τη συγκεκριμένα μέρα κατά της ομοφοβίας και του μπούλινγκ, λόγω θέσεων ακραίων που είχε εκφράσει στο παρελθόν. Εγώ τότε το πήρα αλλιώς, λογοκρισία κλπ.

Ο Γιώργος ήθελε αγνά και πρώτος βγήκε και έλεγε “σκεφτείτε αυτός που το ακούει ότι δεν πρέπει να στεναχωριέται, είναι πολύ απλό. Μιλάς, κοίτα πίσω από την κάμερα, αυτός που σε ακούει, ο πατέρας του, η μητέρα του, ο ίδιος. Μπορεί να βάλει τα κλάματα, να στεναχωρηθεί. Είναι το βασικότερο κριτήριο”. Εγώ τότε το είχα δει αλλιώς. Κι έτσι ήρθαμε σε μια κόντρα, όπου εγώ δεν έκανα πίσω, αλλά κι εκείνος. Κι εκεί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, όταν είδα ανθρώπους που να μη με εκτιμούν να μου λένε μπράβο και λέω “εσύ δεν θέλω να μου λες μπράβο”».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Ήρθαμε σε επικοινωνία την περασμένη χρονιά, κάτι είχα γράψει και μου είπε “δεν σου έχω μιλήσει από τότε, αλλά χαίρομαι ότι γράφεις και πολλές φορές εις βάρος του εαυτού σου”. Και τώρα μου έστειλε την περασμένη εβδομάδα ένα μήνυμα, είχαμε μια εκ βαθέων συζήτηση που ουσιαστικά κατέληξε στο ότι “χαίρομαι που μου έστειλες, είμαι υπερήφανος που μου έστειλες αυτό το μήνυμα Γιώργο γιατί νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά”. Ήθελα να είμαι με τους καλούς από την αρχή».