Είτε είσαι με τον Κώστα Πελετίδη, είτε όχι, τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο δήμαρχος της Πάτρας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν μπορείς να μη παραδεχθείς ότι είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένα.

Ο δήμαρχος έχει έναν δημόσιο λόγο που «τραβάει» όχι μόνο στις συγκεντρώσεις, αλλά και στα social media και απέδειξε ότι τα βιντεάκια που έχουν ανέβει στο TikTok, στο κατεξοχήν μέσο της νεολαίας, κάνουν εκατοντάδες views.

Ειδικότερα αυτό με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τον Κώστα Πελετίδη να αναφέρει το πώς η δημοτική αρχή κατάφερε να κρατήσει ζωντανό και να δώσει ζωή σε αυτό το αθλητικό στολίδι της πόλης, έκανε δεκάδες shares, με εξίσου πολλά σχόλια, όπου και αν ανέβηκε.

Βλέπετε έπεσε πάνω στην χρονική περίοδο που το ΟΑΚΑ έκλεισε λόγω της στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέκριναν τις καταστάσεις. «Κάντο όπως ο Πελετίδης» έγραφαν και άλλα τέτοια. Όμως πέρα από τις καταστάσεις θα πρέπει να γίνει και μία ιδιαίτερη αναφορά στα ίδια τα βίντεο.

Γιατί ο Κώστας Πελετίδης μπορεί να έχει το επικοινωνιακό χάρισμα που στηρίζεται, όπως γράφτηκε στην αλήθεια των λόγων του, της καθαρής ματιάς του (και αυτό γράφτηκε, δεν το λέμε εμείς) και γενικότερα στο μέγεθος της προσωπικότητας του, όμως χρειαζόταν να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα τα αναδείξει όλα αυτά τα στοιχεία. 

Και αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος παρά ο πατρινός σκηνοθέτης Πάνος Κορδάς (γιος του αντιδημάρχου Χρήστου Κορδά) που γύρισε όλα αυτά τα βίντεο που έχουν ανέβει στο TikTok. Ο Πάνος Κορδάς με σπουδές πάνω στην σκηνοθεσία στην Αμερική και στην Μεγάλη Βρετανία ζει μόνιμα στο Λονδίνο όπου και εργάζεται.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν στην Πάτρα και έτσι προχώρησε σε αυτό το project με τα βίντεο στο TikTok του Κώστα Πελετίδη. Δωρεάν όμως. Το εξηγούμε γιατί ακόμα και σε αυτό ακούστηκαν διάφορες μουρμούρες για απευθείας αναθέσεις και άλλα άσχετα.

Είπαμε ότι τα social media παίζουν πλέον τον ρόλο τους στο δημόσιο λόγο…