Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης διέρρηξε δύο ψητοπωλεία στον Πύργο.

Το ρολόι δείχνει 2:34 τα ξημερώματα. Ο δράστης, γνωστός στις αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις, όπως βλέπετε και στο βίντεο που παρουσιάζει το PatrisNews πηγαίνει στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Πατρών και βάζει μπρος το σχέδιό του.

Με ένα κομμάτι σίδερου καταφέρνει και σπάει την πόρτα της επιχείρησης, μπαίνει στο εσωτερικό και αρπάζει το ποσό των 100 ευρώ περίπου που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή και φεύγει… κύριος πηγαίνοντας στον επόμενο… στόχο του, που ήταν επίσης ψητοπωλεία, λίγα μόλις μέτρα μακριά.

Στην κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ίδιος πηγαίνει στην επιχείρηση, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, και η προσπάθειά του να διαρρήξει την είσοδο του μαγαζιού.

Οι αρχές, μετά από πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη περνώντας του μάλιστα χειροπέδες.


Πύργος: Η στιγμή της διάρρηξης του ψητοπωλείου