Υλικά:

1 κιλό χοιρινό παϊδάκι (με κόκαλο) κομμένο περίπου 4-5 εκ.
3 κουταλιές της σούπας σόγια σος
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
2 κ.σούπας μέλι
1 κουταλιά του γλυκού γλυκιά τσίλι σος
1 πρέζα κανέλα
1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού
1 γαρίφαλο τριμμένο
πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τη σόγια σος , το μέλι, το σκόρδο, την κέτσαπ, το τσίλι σος, τον χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, τη κανέλα, το γαρίφαλο, αλάτι και πιπέρι.Ρίχνετε μέσα τα χοιρινά παϊδάκια και τα ανακατεύετε, ώστε να τα πιάσει η μαρινάτα. Σκεπάζετε με μια διάφανη μεμβράνη και τοποθετείτε το μπολ στο ψυγείο για 6-8 ώρες . Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 1800C βαθμούς για 4-5 λεπτά. Απλώνετε ένα αντικολλητικό χαρτί κουζίνας ή αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί. Τακτοποιείτε τα παϊδάκια και τα περιχύνετε με την υπόλοιπη μαρινάτα. Ψήνετε για 1 ώρα περίπου, γυρίζοντας συχνά τα παϊδάκια, ώστε να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

Πηγή: govastileto.gr