Σοκ για θαμώνες καφετεριών και διερχόμενους από τον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου τη νύχτα της Δευτέρας, βλέποντας έναν νεαρό άνδρα να κουβαλά στα χέρια μία γυναίκα που αιμορραγούσε και να την μεταφέρει στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών που στεγάζεται στην οδό Φιλοποίμενος.

Η 19χρονη αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα, και έχανε συνεχώς αίμα με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης ιατρικής παρέμβασης!

Το περιστατικό είχε συμβεί στην οδό Παντανάσσης σε καφέ και οι νεαρές ενημερώθηκαν πως ακριβώς πάνω λειτουργεί το γυναικολογικό ιατρείο του Αλέξανδρου Κολλιόπουλου.

Ο γιατρός μόλις είδε την κατάστασή της, της πρότεινε να μεταβεί άμεσα στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο όμως λίγο αργότερα η άτυχη νεαρή λιποθύμησε, προφανώς από την αιμορραγία!

Άμεσα ο γιατρός την μετέφερε στα χέρια του και άρχισε να τρέχει μέχρι το Μαιευτήριο. Μαζί του και οι  δύο φίλες της φοιτήτριας. Ευτυχώς με χρήση αιμοστατικών σταμάτησε η αιμορραγία, ενώ επί τόπου έσπευσαν και οι γονείς της νεαρής.

Μετά από λίγο η 19χρονη κατάφερε να συνέλθει και ζητήθηκαν συμβουλές από τους γιατρούς για τα περαιτέρω.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι κάτι το οποίο πλέον είναι… συνηθισμένο σε τέτοια περιστατικά! Από την Παντανάσσης μέχρι την Φιλοποίμενος, κανείς από τους θαμώνες των καφέ δεν σηκώθηκε να βοηθήσει! Απλά διέκοψαν για δευτερόλεπτα την «διασκέδασή» τους για να δουν… τι συμβαίνει!