Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το ψυχολογικό βάρος και τον αντίκτυπο που είχε ο θάνατος της μητέρας της.

«Δεν έχω προλάβει να περάσω όλα τα στάδια του πένθους μετά τον θάνατο της μητέρας μου λόγω δουλειάς. Το πέρασα λίγο επιδερμικά, γιατί έχουν αρχίσει να μου βγαίνουν κι άλλες φοβίες εκτός από αυτές που ήδη είχα», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη, παραδεχόμενη πως έχει ξεκινήσει πρόσφατα ψυχοθεραπεία.

«Υπάρχουν στιγμές που πέφτω σε τέτοια θλίψη με πολύ ασήμαντες αφορμές, που δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έχει αρχίσει και το περιβάλλον μου να μου λέει «έχεις αλλάξει», οπότε κατάλαβα ότι είναι καιρός να το ψάξω. Πάντως, τις φοβίες μου τις αντιμετωπίζω, δεν είμαι φυγόπονη», συνεχίζει.

«Πέρα από την πετοφοβία μου, θα σου πω κάτι άλλο. Έπρεπε η αδελφή μου να φύγει 10 μέρες στο εξωτερικό και ήμουν στο σπίτι μόνη με τον σκύλο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο μου ερχόταν η μία μαύρη σκέψη μετά την άλλη… με μεγαλύτερη φοβία ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός, θα θαφτώ στα μπάζα και δεν θα με βρει κανείς», εξομολογείται η Σοφία Βογιατζάκη αμέσως μετά.

«Τα πρώτα δύο χρόνια δεν μίλαγα για τον θάνατο της μαμάς, δεν ήθελα, δεν μπορούσα. Σε έναν χρόνιο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο. Δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες.

Δεν νομίζω ότι το σπίτι είναι το πρόβλημα, κάτι μέσα μου πάει λάθος και πρέπει να το βρω, να το λύσω και να γιατρευτεί», αναφέρει σε άλλο σημείο η Σοφία Βογιατζάκη.