Έρχονται στιγμές και στην πορεία του χρόνου, όπου η στάση και οι πράξεις μας πιθανόν να εκθέσουν στα μάτια της Κοινωνίας.

Τότε είναι που λέμε οι μάσκες πέφτουν.

Αυτό γίνεται σήμερα με τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις πολιτικών στελεχών, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στην Δημοτική Παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή.

Μέχρι τη Κυριακή διεκδικούσαν την ψήφο των πολιτών της Πάτρας, διατυπώνοντας την αποτυχία και την στασιμότητα της Πάτρας από την παρούσα Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας.

Ζητούσαν τη ψήφο για να «Ενώσουν τους Πατρινούς» και να κάνουν την Πάτρα σπουδαία Ξανά.

Δεν έβαλαν κομματικές προϋποθέσεις για αυτούς που θα τους τιμούσαν.

Όταν όμως οι πολίτες με την επιλογή τους, δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν στη 2η Κυριακή τον Δήμο Πατρέων, τότε άρχισαν να ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

Προτιμούν κάποιοι ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΑ για τη Πάτρα, να επιτρέψουν για άλλα πέντε χρόνια την Διαχείριση του Δήμου από το ΚΚΕ Α.Ε., για να μην εκλεγεί ο Κώστας Σβόλης που πολιτικά ανήκει στην Κεντροδεξιά.

Όμως εάν ως Παράταξη ήταν στον 2ο γύρο των εκλογών, διεκδικώντας τον Δήμο Πατρέων από την Λαϊκή Υποκρισία, θα ήθελαν τους ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς.

Για να ΕΝΩΣΟΥΝ τους Πατρινούς θα έλεγαν τότε.

Σήμερα;

Θεωρώντας όλους εμάς, τους Κεντροδεξιούς, πρόβατα επί σφαγής των κομματικών σας στόχων και επιλογών.

Όχι κύριοι της Κεντροαριστεράς.

Όλοι εσείς που βάζετε τα κομματικά σας συμφέροντα πάνω από την Πάτρα, κλείνοντας άμεσα ή έμμεσα το μάτι στην παρούσα Δημοτική Αρχή, θα είστε συνυπεύθυνοι για το ΜΕΛΛΟΝ της ΠΑΤΡΑΣ.

Ως Ενεργός Πολίτης θα είμαι παρόν και μετά τις Δημοτικές Εκλογές στις 15 Οκτωβρίου.

Για να θυμίζω σε όλους τις επιλογές τους.

Θετικές ή Αρνητικές για τη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ.