Σε ανακοίνωσή του ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών αναφέρει τα εξής: «Στα Ιωάννινα ταξίδεψαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι αθλητές μας για να λάβουν μέρος στην 16η Ανάβαση Μιτσικελίου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Μαζί τους ήταν ο προπονητής της ομάδας Χαλκιόπουλος Παύλος.

Ο Δούζας Διονύσιος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και στο δυσκολότερο σημείο επιτέθηκε τερματίζοντας με μια διαφορά περίπου 3 λεπτών από τον Νικο Βουκελάτο και Σταύρο Κανελλόπουλο (1ος Μαστερ) δίνοντας την μάχη για να κρατήσουν την 2η και 3η θεση γενικής κατάταξης από τον αθλητή του ΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κούτση Θεόδωρο. που κατέλαβε την 4η θέση.

Στην 5η θέση γενικής κατάταξης 20'' περίπου πίσω από το γκρουπ (Βουκελάτου-Κανελλόπουλου-Κουτσή) τερμάτισε ο παίδας αθλητής μας Φραίμης Κων/νος δείχνοντας ανταγωνιστικός ακόμα και κόντρα σε μεγαλύτερες κατηγορίες αθλητών.

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι άνδρες αθλητές μας  Κατώπης Ανδρέας , Σαββόπουλος  Χρήστος , Δουβεντζίδης Δημήτριος  και οι Μαστερ Καρυώτης Εμμανουήλ (2ος Μαστερ Γ)  και Παπαδόπουλος Γεώργιος(6ος Μαστερ Β)».