«Οι πολίτες του Ερυμάνθου, με την επιλογή τους, στην κάλπη, έδωσαν ψήφο ανοχής στην Δημοτική αρχή του Θεόδωρου Μπαρή.

Ως παράταξη, η Νέα Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο, ζήτησε από την πρώτη στιγμή, από τους συνδημότες, να κρίνουν αυστηρά, να επιλέξουν αποφασιστικά και υπεύθυνα για το δήμαρχο για την επόμενη πενταετία.

Μια Δημοτική αρχή στα όρια της μετριότητας κατάφερε να εξασφαλίσει μια πίστωση χρόνου από τους συμπολίτες,  με μια σχετική πλειοψηφία η οποία της προσφέρει ο δικαίωμα να υλοποιήσει όσα είχε υποσχεθεί και παλαιότερα, αλλά δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τα χρόνια που προηγήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, τα σημερινά αποτελέσματα είναι η δημοκρατική επιλογή της κοινωνίας του τόπου μας. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη νίκη του αντιπάλου μας και να συγχαρούμε την Δημοτική αρχή και προσωπικά το δήμαρχο για την επανεκλογή του.

Παράλληλα θα ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν σε μας και μας ακολούθησαν στον όμορφο αυτό αγώνα.

Η αγάπη για τον τόπο είναι διαρκής, έρχεται διανύοντας ένα μεγάλο παρελθόν και συνεχίζει πάνω στην ίδια διαδρομή, με πίστη σε ιδανικά και αξίες. Συνεχίζουμε συμπορευόμενοι για ότι προσθέτει αξία και αφορά το συλλογικό καλό στον Ερύμανθο.

H Δημοτική αρχή θα βρίσκεται καθημερινά υπό αξιολόγηση, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και να ζητήσουμε καθαρές εξηγήσεις, όσον αφορά τον αναπτυξιακό προγραμματισμό του δήμου και τα καθημερινά προβλήματα του συμπολίτη».