Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και οικίες σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος ενός ενήλικου ημεδαπού άνδρα και δυο ανήλικων,ηλικίας 16 και 15 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος  Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας,προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, από την 23/9/2023 έως την 4/10/2023, διέπραξαν δυο κλοπές σε καταστήματα και δυο σε οικίες, κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά (810) ευρώ, δυο τηλεοράσεις, μια συλλογή παλαιών κερμάτων, αξίας 1.000 ευρώ, ένα κρητικό μαχαίρι, ένα λάπτοπ, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο ηλεκτρονικά ρολόγια και προϊόντα, αξίας 150 ευρώ.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.

Επισημαίνεται ότι ο 16χρονος κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε σημείο όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.