Η διαχείριση του θυμού ήταν το αντικείμενο συζήτησης στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας», όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα δικά του ξεσπάσματα και τόνισε ότι πολλοί εκπλήσσονται, όταν φτάνει στο σημείο να θυμώσει πολύ.

«Ο θυμός μου είναι εκρηκτικός. Είναι τόσο εκρηκτικός που μετανιώνω κάθε φορά που εκφράζω τον θυμό μου. Είναι τόσο άσχημος που όσοι έχουν βρεθεί μπροστά στον θυμό μου, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό… Μη με δείτε θυμωμένο…Με θυμώνει η αδικία, η αδιαφορία, η απαξίωση, και η παραποίηση των πραγμάτων γιατί ο κόσμος θέλει να παίρνει τα πράγματα όπως εκείνος πιστεύει και όχι όπως είναι…» δήλωσε.

Συνέχισε, λέγοντας: «Ο προσωπικός μου θυμός έρχεται σε μια συσσωρευμένη μορφή. Η ανοχή μου είναι αυτή που θα με κάνει να έχω μια έκρηξη… Η ανοχή πραγμάτων είναι αυτή που μπορεί να με κάνει να εκραγώ… Όταν θυμώνω, μπορεί να πω πράγματα που μπορεί να πληγώσουν πολύ άσχημα. Εννοείται ότι το έχω κάνει»

«Δεν διαβάζω σχόλια στα social media. Ποιος ο λόγος να διαβάζω το σχόλιο ενός ανθρώπου που δε γνωρίζω και δε γνωρίζει τίποτα για μένα;… Αυτός που φωνάζει, φωνάζει για να πει ότι είναι εδώ ή για να τον βοηθήσει κάποιος. Κανένας δε πρέπει να είναι σάκος του μποξ…» είπε τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.