Συστατικά

1/2 πακέτο φύλλα κρούστας
300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1/2 κιλό λάχανο, ψιλοκομμένο και καλά καθαρισμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 γρ. ντοματάκια, ψιλοκομμένα
2 πράσα, ψιλοκομμένα
100 γρ. βούτυρο μαλακό
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε μία κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, προσθέτεις τον κιμά, το κρεμμύδι και το πράσο
Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και τα σοτάρεις για 10 λεπτά
Προσθέτεις τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύεις και σκεπάζεις με το καπάκι
Τα αφήνεις να πάρουν μία βράση μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά
Παράλληλα, κόβεις τα φύλλα σου σε μικρά κομμάτια
Απλώνεις στο κέντρο τον κιμά με τα μπαχαρικά του και διπλώνεις τα spring roll σε σχήμα φλογέρας
Βουτυρώνεις εξωτερικά και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς C
Περιμένεις για λίγο να κρυώσουν πριν τα σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr