Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή θα αποφασίσετε για την τύχη της Πάτρας για τα επόμενα χρόνια.

Σας ζητώ να δώσετε την ευκαιρία στην παράταξη του Κώστα Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη» να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα στην πόλη μας, να την πάμε πιο ψηλά.

Εμείς, θα κρατήσουμε τα καλά που έχουν επιτευχθεί αλλά θα αλλάξουμε όλα εκείνα που έχουν κρατήσει την πόλη μας στάσιμη.

Όλοι μαζί, με πρώτον τον υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας Κώστα Σβόλη, έχουμε την εμπειρία, την γνώση, το όραμα, τη μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητα και κυρίως την θέληση να κάνουμε την Πάτρα της πρωτοπορίας, των ανοικτών οριζόντων και της πραγματικής προόδου. Να δημιουργήσουμε μια πόλη που να χαίρεται να ζει κανείς και αυτό θα το πετύχουμε εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας.

Μια Πάτρα καθαρή, απαλλαγμένη από τα σπρέι των βανδάλων, σύγχρονη και πάντα στο κέντρο των εξελίξεων.

Μια Πάτρα κοντά στα Πανεπιστήμιά της, ελκυστική στους επενδυτές. Θέλουμε οι πολίτες να χαίρονται το παραλιακό της μέτωπο, με σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο καθώς επίσης με εμπορικό λιμάνι.

Μια Πάτρα με σύγχρονη Μαρίνα για ελλιμενισμό μεγάλων σκαφών. Μια Πάτρα απαλλαγμένη από το κυκλοφοριακό χάος. Με φθηνό νερό άμεσα από το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, με σύνδεση όλων των νοικοκυριών με τον Βιολογικό Καθαρισμό και επιτέλους να μπει τέλος στις εκκενώσεις βόθρων!

Μια Πάτρα φιλική στη νεολαία, που να δίνει προοπτικές και θέσεις εργασίας κυρίως στους νέους.

Μια Πάτρα στη θέση που της αρμόζει και δεν είναι άλλη από την Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και πύλη προς την Ευρώπη.

Μια πόλη με στρατηγικό σχεδιασμό.

Το θέλουμε και το μπορούμε!

  • Ο Χρήστος Μπακαλάρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη»