Το αν θεωρείται το φλερτ με ένα διαδικτυακό ρομπότ απιστία και το γεγονός ότι μπορεί να οδηγήσει στον χωρισμό ήταν ένα από τα θέματα που ανέλυσαν σήμερα στο Πρωίαν σε είδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε ότι το θεωρεί απιστία -παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο υπαρκτό πρόσωπο- και ότι ο ίδιος συγχωρεί την απιστία.

«Η διάθεση είναι ότι άνοιξα την πόρτα και μπήκε. Σαφώς και δεν καταδικάζουμε τη σκέψη. Μπαίνεις μέσα, τον βλέπεις και αντί να σου πει α είναι ένα ρομποτάκι, το οποίο το πάτησα για να δω τα τιτσαλίμια που κάνει και σου λέει εδώ μου έστειλε ένας φίλος. Το σβήνω τώρα.

Μου φαίνεται υπερβολικό να πει μία γυναίκα ότι δεν τον ξαναείδα ποτέ. Εγώ την απιστία τη συγχωρώ, απλούστατα μην θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι μία κίνηση προς μία άλλη κατεύθυνση. Δεν θα έκανα σαν την κοπέλα, αλλά θα είχα στο μυαλό μου ότι συμβαίνει είτε ήταν με ρομπότ είτε με έναν άνθρωπο. Εμένα δεν με ενοχλεί, αλλά το θεωρώ ίδιο. Για εμένα η πρόθεση είναι ίδια. Ποτέ η απιστία δεν είναι σοβαρή» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.