Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έδωσαν την απάντησή τους στις δηλώσεις που έγιναν από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για το προσκλητήριο με τη βάφτιση του γιου του, το οποίο είχε βγει στον αέρα από το Breakfast@star.

«Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Την ίδια ημέρα που έγινε αυτό ήμασταν σε επικοινωνία. Πρώτα από όλα για το προσκλητήριο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήμασταν καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου, το όνομα κι η ημερομηνία είχαν δημοσιευθεί σε άλλες εκπομπές τις οποίες τις ξέρει ο Δημήτρης. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί με τα χρώματα. Αυτό βγήκε από εμάς για πρώτη φορά με blur, ήταν καλυμμένα η ημερομηνία και ο τόπος γιατί καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό να βγει προς τα έξω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευθεί.»

Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έχουν γίνει ρεπορτάζ στις εκπομπές για όλα αυτά τα στοιχεία, δεν βγήκε κάτι καινούριο από εμάς. Δεν το θεωρώ κακό και πάντα μπαίνω στη θέση του άλλου επειδή είμαστε κι εμείς ένα ζευγάρι που προβάλουμε μπάρα πολύ τη ζωή μας, τοπ παιδί μας και δείχνουμε το πρόσωπό του. Εννοείται ότι δεν έχουμε δείξει το πρόσωπο του παιδιού όπως το ζήτησαν.. Δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευθεί το προσκλητήριο.» είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν θέλω να υπάρχει καμία παρανόηση για την εκπομπή, με τους συνεργάτες. Αν το χαρτί ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς και τόσο άσχημα, η ευθύνη είναι δική μου. Δεν θέλω να την έχει κάποιος άνθρωπος από την εκπομπή» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.