Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών, την Τρίτη το βράδυ (3/10), ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, πατέρας του πατρινού δημοσιογράφου Γιώργου Ηλιόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος και είχε διατελέσει για πολλά χρόνια Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων της Πάτρας.

Είχε δώσει σημαντικές μάχες στο συνδικαλιστικό πεδίο για την καλυτέρευση των οικονομικών αλλά και εργασιακών συνθηκών των δικαστικών υπαλλήλων και γι’ αυτό τον λόγο οι συνάδελφοί του τον εξέλεγαν για σχεδόν δεκαπέντε χρόνια στην θέση του προέδρου, επιβραβεύοντάς τον για την αγωνιστικότητά του. Είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις στα δικαστήρια της Πάτρας και το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών. Ιδιαίτερα αφοσιωμένος και εργατικός υπάλληλος, τύγχανε αναγνώρισης από δικαστικούς, εισαγγελικούς λειτουργούς αλλά και δικηγόρους.

Είχε γεννηθεί στο Μάνεσι Καλαβρύτων το 1944. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη ( 5/10) στις 12.00 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Πατρών και η ταφή στο Ά Κοιμητήριο Πατρών.