«Απευθυνθήκαμε στους συμπολίτες μας με ειλικρίνεια και καθαρότητα. Μέσα από το Πρόγραμμά μας το οποίο είναι και οι επίσημες δεσμεύσεις μας.

Καθώς το μήνυμα της νίκης μεταφέρεται από άκρου εις άκρο στο δήμο μας, πανικός σε κάποιους από τους αντιπάλους μας, δυστυχώς, φαίνεται ότι  είναι κακός σύμβουλος.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στον Δήμο Ερυμάνθου, κάποιοι ‘γνωστοί-άγνωστοι’ σκόρπισαν φέιγ βολάν, με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για τον συνδυασμό και υποψηφίους μας.

Τέτοιες πρακτικές ανήκουν στο χρονοντούλαπο, εκεί που θα βρεθούν και οι εμπνευστές τους, μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Όσο και αν προσπαθήσουν, η πορεία νίκης που διαγράφει η ‘Νέα Συμπόρευση’ θα επισφραγιστεί την Κυριακή από τους πολίτες του Δήμου Ερυμάνθου. Αυτοί είναι που θα απαντήσουν με την στάση και την ψήφο τους στην ρητορική μίσους και αποκλεισμών που προσπαθούν να επιβάλλουν οι ενορχηστρωτές της κατασυκοφάντησης μας.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε την απερχόμενη Δημοτική αρχή να καταδικάσει έγκαιρα και κατηγορηματικά αυτές τις ‘πρακτικές’.

Την 8η Οκτωβρίου 2023 ο Ερύμανθος αλλάζει σελίδα και αφήνει πίσω του την αδράνεια και την στασιμότητα. Αυτό που την επόμενη μέρα θα γραφεί στις σελίδες της αυτοδιοίκησής μας είναι η υστεροφημία και ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας τιμά και σέβεται τον αυτοδιοικητικό του αγώνα και αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του» σχολιάζει για το περιστατικό ο Διαμαντής Κανελλόπουλος, επικεφαλής ‘Νέας Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο’.