Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Ελίνα Κέφη. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το γάμο της με τον οικονομολόγο Πάνο Μιχαλόπουλο, το ηλικιακό μπούλινγκ, αλλά και την πρόταση για το «Καλημέρα Ζωή».

«Στην τελευταία μου συνεργασία δεν πέρασα καλά, δεν υπήρχε χημεία. Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Κάνουμε ακόμα παρέα με τα κορίτσια που δουλεύαμε τότε. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια», είπε αρχικά η Ελίνα Κέφη.

Στη συνέχεια η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με… προξενιό. Ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι την αδελφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλοπούλου αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο».

Κλείνοντας, η Ελίνα Κέφη είπε: «Έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό μπούλινγκ, με ρώτησαν γιατί παντρεύτηκα τόσο μεγάλη. Δέχτηκα επίθεση από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο Καλήμερα Ζωή, αλλά αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη».