Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο χωριό Αρετή του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία, με τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας να προχωρούν στην προσαγωγή συνολικά επτά ατόμων από την ευρύτερη περιοχή

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο χωριό Αρετή του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία, με τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας να προχωρούν στην προσαγωγή συνολικά επτά ατόμων από την ευρύτερη περιοχή, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε σύλληψη.

Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφερναν στην Ηλεία κλεμμένα μηχανάκια από την Αθήνα και στη συνέχεια τα πωλούσαν στην περιοχή.

Οι κατηγορούμενοι, φέρονται να είχαν στο χωριό Αρετή αποθήκη όπου έκρυβαν τα κλεμμένα μηχανάκια, και στη συνέχεια τα πωλούσαν είτε ολόκληρα, είτε σε κομμάτια για ανταλλακτικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνδρες της Ασφάλειας, παρακολουθούσαν τις κινήσεις των ατόμων για τουλάχιστον δύο μήνες και το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις οκτώ και μισή, έγινε έφοδος τόσο στην αποθήκη, όσο και σε σπίτια της περιοχής που βρέθηκαν δίκυκλα τα οποία είχαν δηλωθεί στις αρχές ως κλεμμένα, από περιοχές -κυρίως της Αττικής.

Oι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς

%MCEPASTEBIN%