Μια στροφή πριν βγούμε στο μεγάλο ξέφωτο, τη νέα ελπίδα που ξημερώνει, στελέχη και μέλη μας, με επικεφαλής τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου Διαμαντή Κανελλόπουλο, περιόδευσαν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου σε οικισμούς των Φαρρών.

Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ‘ποτάμι’ αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης!

 Ένα ακόμη δείγμα ευρείας αποδοχής και στήριξης, από τα λαϊκά στρώματα που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου.

Άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα της επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον επικεφαλής και τα μέλη μας τους αξιόλογους αυτούς ανθρώπους έτοιμους να σηκώσουν από σήμερα κιόλας το απαιτούμενο φορτίο της ευθύνης να ανορθωθεί ο τόπος!

Η διπλή περιοδεία της Κυριακής, σε Κομπηγάδι, Πλάτανο, Κάλανο, Καλάνιστρα και Μπούγα, το πρωί και το απόγευμα στην πανέμορφη Δροσιά και Κούμπερι, έδωσε την ευκαιρία ενός γόνιμου διαλόγου, σε οικισμούς όπου ένας θησαυρός που έχουμε κληρονομήσει από το παρελθόν, μια εύφορη γη και ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, συνδυάζεται με την ανάγκη για ολοκλήρωση σημαντικών υποδομών που θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον, για κατοίκους και νέους.   

«Δεν απευθυνόμαστε σε ελίτ αλλά κοιτάμε πάντα ψηλά!

Ο ήλιος πρέπει που ανατέλλει για όλους φωτίζει όλους εμάς για τους οποίους η ελπίδα δε θα στερέψει ποτέ. Βάλαμε μπροστά τα δημοκρατικά μας αισθήματα και την ανάγκη να αποκαταστήσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη παντού.

Οι ατομικές μας αξίες έγιναν αξίες της ομάδας, μας δυναμώνει το όραμα και οι προϋποθέσεις που υπάρχουν για να γίνει ευρέως αποδεκτό.

Μιλάμε πάντοτε με ειλικρίνεια και έχουμε ως πειθώ μια έντιμη άποψη για τον τόπο μας. Το ραντεβού αυτής της Κυριακής είναι για την ελπίδα και την αξιοσύνη και μας αφορά όλους!» δηλώνει ο επικεφαλής της ‘Νέας Συμπόρευσης ‘Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Τα δύο επόμενα 24ωρα τα μέλη του συνδυασμού πυκνώνουν την παρουσία τους στα χωριά μας ενώ ακολουθούν, στο κλείσιμο αυτής της προεκλογικής περιόδου, οι κεντρικές μας συγκεντρώσεις και ομιλίες, την Πέμπτη (9 μ.μ.) στη Χαλανδρίτσα και την Παρασκευή (9 μ.μ.) στο Σταυροδρόμι.