Από το Ρίο έστειλε το μήνυμα της μεγάλης εκλογικής νίκης της Κυριακής, ο Βασίλης Αϊβαλής.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων του Ρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» μίλησε για το όραμά του. Μίλησε για την Πάτρα του αύριο, που θα έχει απαγκιστρωθεί από το τέλμα.

«Είμαστε μια παράταξη που ενώνει όλους τους πατρινούς, γιατί οι υποψήφιοί μας μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, συναντιούνται όμως στον κοινό στόχο. Να κάνουμε την Πάτρα σπουδαία και πάλι. Γιατί μας ενώνει όλους η αγάπη για την πόλη που ζούμε , δημιουργούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και θέλουμε να τους την παραδώσουμε άξια του λαμπρού παρελθόντος της» τόνισε ο Βασίλης Αϊβαλής, καταχεικροτούμενος από τους εκατοντάδες συμπολίτες.

Ο αυριανός Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να προωθηθούν τα αναγκαία έργα που οι ριώτες περιμένουν και δε βλέπουν. «Έχουμε σχέδιο και ξέρουμε πώς να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια. Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε την Πάτρα. Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που αντικρίζει σήμερα, είτε στο κέντρο , είτε στις συνοικίες. Δεν μπορεί να θέτουμε τόσο χαμηλά το πήχη των απαιτήσεών μας», σημείωσε.

Παράλληλα ο Βασίλης Αϊβαλής συζήτησε με τους κατοίκους. Άκουσε τα ζητήματα που του έθεσαν και επανέλαβε πως «εμείς από την πρώτη ημέρα θα σηκώσουμε μανίκια και θα ξεκινήσουμε δουλειά. Γιατί δεν είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε καρέκλες. Δημιουργήσαμε αυτή την αυτοδιοικητική παράταξη γιατί διαπιστώσαμε πως δεν πάει άλλο. Στηρίξτε μας για να κάνουμε τον Δήμο μας παράδειγμα προς μίμηση».