Η κοπέλα από το Καμερούν, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου που βίωνε καθημερινά στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος την βίαζε κατ' εξακολούθηση και συνελήφθη από τις Αρχές.

Η 34χρονη από το Καμερούν μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτοντας ότι ο αστυνομικός έβγαζε χρήματα από εκείνη και πως ήθελε να την σκοτώσει.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι... 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η κοπέλα από το Καμερούν.

Η 34χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, τη βίαζε καθημερινά, ενώ ο εφιάλτης της διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια και πρόσφατα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τον εφιάλτη σε μια φίλη της, η οποία την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ αρκετές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η κοπέλα από το Καμερούν αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός της έταζε προστασία -με το αζημίωτο φυσικά- ενώ ήθελε να την αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με το «αφεντικό» του, που είναι επίσης αστυνομικός. «Να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός...» είπε η 34χρονη.

Την Τετάρτη στον ανακριτή ο αστυνομικός -Αρνείται τα πάντα

Ο εισαγγελέας άσκησε στον αστυνομικό κακουργηματικές διώξεις και την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες.