Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της, όπου μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την πρόωρη λήξη του συμβολαίου της με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

«Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά σίγουρα πήρα γερά μαθήματα, εκείνη την ώρα λες: Θεέ μου, τι μαθαίνω αυτή τη στιγμή; Με το πέρασμα του καλοκαιριού ηρέμησα, είδα κάποια πράγματα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα δημόσια και δηλώθηκαν κάποια πράγματα, εντυπώσεις κτλ», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Έφυγα από όλο αυτό, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες. Έφτασα στα όρια μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου», υπογραμμίζει η γνωστή ηθοποιός για την περσινή της συνεργασία.

«Αποφάσισα να γυρίσω να πω “Καλό μας καλοκαίρι”. Ποιος μπορεί να κρίνει τα όρια του καθενός και την υπομονή του; Το δήλωνα, παιδιά να ηρεμήσουμε, γιατί είμαι στα όρια μου», τονίζει η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που ήθελαν την ηθοποιό να έχει διαφορές με το κανάλι του Αμαρουσίου, η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι. Όλα έγιναν για τις εντυπώσεις. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ANT1, αισθανόμουν παιδί του, γιατί εκεί δούλεψα για πρώτη φορά. Με αυτούς τους ανθρώπους έχω συνεργαστεί πολλές φορές, τους εκτιμώ και τους αγαπώ».

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν είχε σχέση με τον ANT1. Ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον, με 3 άτομα. Τελεία. Δεν θα κάτσω να πω τώρα. Απλά επειδή ήρθε κάτι στο αυτί μου πριν μερικές ημέρες… Θα πω δημόσια ότι το έχω αφήσει, δεν έχω ασχοληθεί. Ας το αφήσουμε να πάει στην ευχή της Παναγίας», καταλήγει η Μαρία Κορινθίου.