Νωρίτερα από το τέλος του έτους θα τελειώσουν οι εργασίες της Τριών Ναυάρχων.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η δημοτική αρχή σχετικά με τις εργασίες του πρώτου μεγάλου κομματιού της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου που ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη περιοχή της Πάτρας. 

Αυτές τις μέρες ο εργολάβος βρίσκεται στο κομμάτι της Κορίνθου και Μαιζώνος, χωρίς να έχει προχωρήσει παρακάτω και χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση των κυβόλιθων στο συγκεκριμένο τετράγωνο.

Την ίδια ώρα όμως γίνονται εργασίες και στον δρόμο της Αλεξάνδρου ο οποίος στο ύψος της Τριών Ναυάρχων θα γίνει ήπιας μορφής πεζόδρομος, δηλαδή θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι όπως έγινε στην Καραϊσκάκη ακριβώς από κάτω. 

Το ίδιο όμως θα γίνει και στους άλλους δρόμους που διασχίζουν την Τριών Ναυάρχων, δηλαδή στην Κανακάρη, στην Κορίνθου και στην Μαιζώνος. Πεζοδρομήσεις θα γίνουν επίσης και στο κομμάτι της Ρήγα Φεραίου προς τον Άγιο Ανδρέα, αλλά και καθέτως, εκεί δηλαδή που για την ώρα σταθμεύουν αμάξια, δηλαδή από το ύψος της Ρήγα Φεραίου έως στο τέρμα της Τριών Ναυάρχων στην Όθωνος Αμαλίας. 

Κομματάκι δύσκολο με λίγα λόγια να γίνουν όλα αυτά πριν από το τέλος του 2023. Όπως και να έχει το ερώτημα παραμένει. Γιατί οι εργασίες στην Τριών Ναυάρχων δεν έγιναν κομμάτι - κομμάτι με τον...ορθόδοξο τρόπο και ποιος είναι που το αποφάσισε; Ο ανάδοχος ή δημοτική αρχή;