Προχώρησαν οι προσλήψεις των 50 συμβασιούχων μέσω του ΑΣΕΠ στον δήμο της Πάτρας και αμέσως έπιασαν δουλειά. 

Αυτός είναι ο λόγος που βγήκαν στους δρόμους της πόλης τα πλυντικά μηχανήματα του δήμου για να καθαρίσουν τους κάδους, αλλά και οι ηλεκτρονικές σκούπες για τις πλατείες και τους πεζόδρομους της πόλης.

Μέσω των προσλήψεων αυτών που θα κρατήσουν για οχτώ μήνες ο δήμος παίρνει σημαντική ανάσα στον τομέα της καθαριότητας και των εξωτερικών υπηρεσιών, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει κανέναν περιοριστικό όρο για τις "βαριές" εργασίες όπως το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας. 

Έτσι βρέθηκαν οδηγοί για να βγάλουν στους δρόμους της Πάτρας και τα τρία πλυντικά μηχανήματα που διαθέτει ο δήμος, αλλά και το σύνολο των ηλεκτρονικών σκουπών, καθώς το σημαντικό ποσοστό αυτών, "αράχνιαζαν" μέχρι τα τέλη Αυγούστου στις αποθήκες του δήμου λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού. 

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι έγιναν αρκετά παράπονα για τη δυσοσμία που είχαν οι κάδοι, καθώς έβγαινε στους δρόμους μόλις το ένα από τα τρία μηχανήματα του δήμου για να τους καθαρίσει. Οπότε το όλο θέμα παρά τα όσα αναφέρουν δημότες στα social media δεν έχει και τόση μεγάλη σχέση με την προεκλογική περίοδο και ούτε συμβαίνει για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη που λέει και ο λαός...