Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μποξ μίλησε για τον έγγαμο βίο, τις δίδυμες κόρες του, αλλά και την απόφασή του να μπει στο «ρινγκ» της πολιτικής.

«Ζω ωραία πράγματα. Με την σύζυγό μου ζούσαμε μαζί και πριν παντρευτούμε, οπότε δεν έχω δει μεγάλες αλλαγές μετά τον γάμο. Απλά τα προγράμματά μας είναι πιο απαιτητικά με τα δίδυμα. Έχουμε καλή επικοινωνία με την Μαρία, με τα πάνω και τα κάτω μας. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη και το δέσιμο», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε στη συνέχεια: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τις κόρες μου είναι ότι με πολύ λίγα πράγματα είναι ευτυχισμένες. Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος. Θέλω να κάνω το μέγιστο και να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από εμένα. Αθώα πάθη μου είναι τα σουβλάκια και το γλυκό που τρώω την Κυριακή».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει στην πολιτική: «Όλα τα χρόνια της πορείας μου με είχαν πλησιάσει όλα τα κόμματα, όμως τώρα το timing ήρθε στην κατάλληλη φάση της ζωής μου. Όταν μιλήσαμε με τον Νίκο Χαρδαλιά διέκρινα πειθαρχία και συμβατότητα στις απόψεις μας.

Σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ και την κυβέρνηση θα ξεκινήσουμε εκδρομές με σχολεία και life coaching. Πόσταρα στα social media μια φωτογραφία με τον Νίκο Χαρδαλιά και έφαγα λίγο “ξύλο”. Μίλησα με αρκετό κόσμο και κατανοήσαν ότι μπορώ να προσφέρω. Δεν αισθάνομαι ότι πολιτεύομαι γιατί η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με κόμματα, αλλά με ανθρώπους».