Το ταλέντο του Πάρη Λαλιώτη έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετά χρόνια τα σύνορα της Πάτρας και η δουλειά του αναγνωρίζεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο, έχοντας μια πρωτοτυπία και μια καινοτομία πάντα σε ότι κάνει.

Ο Πατρινός σχεδιαστής ήταν αυτός που ντύνει με κουστούμια την χορογραφική παράσταση του Garry Mardon που παρουσιάζεται στο Tokyo Theater Athens, μια παράσταση πραγματικά εντυπωσιακή που έχει κερδίσει την προσοχή της νυχτερινής Αθήνας από τώρα. 

Τα κουστούμια, οι μάσκες και όλη αυτή η ενδυματολογική ματιά του Πάρη Λαλιώτη ταίριαξε απόλυτα με αυτό που παρουσιάζει πάνω στη σκηνή ένας από τους σημαντικότερους χορογράφους που έχουμε στην σύγχρονη σοού μπιζ όπως είναι ο Garry Mardon.

Ο Garry Mardon έχει χορογραφήσει τα χορευτικά για μεγάλους καλλιτέχνες όπως για τον Νότη Σφακιανάκη, την Πέγκυ Ζήνα, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Καίτη Γαρμπή, την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Δέσποινα Βανδή, την Μαριάντα Πιερίδη, την Χρύσπα, τον Χρήστο Δάντη και τον Σάκη Ρουβά.

Το γεγονός ότι επέλεξε για την χορογραφία του τα κουστούμια του Πατρινού Πάρη Λαλιώτη δείχνει από μόνο του πολλά. Ο ίδιος ο Πατρινός σχεδιαστής σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Every time the result is beyond what you expect.  Thank you both once again for your cooperation.  Garry Mardon II Garry Mardon - George Karadanis - g2entertainment group ....love you».

Σημειώνουμε ότι στο Tokyo Theater στην Ιερά οδό εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη μια από τις πιο ανερχόμενες τραγουδίστριες που έχει μεγάλη πέραση στην νεολαία και μια παρουσία πάνω στη σκηνή που δένει με όλα αυτά τα εντυπωσιακά πράγματα που βλέπει κανείς εκεί.

(Οι φωτογραφίες είναι από το feelfamous.gr και έχουν ανέβει στα social media).