Χαρακτηριστικά μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης προσέλαβε η περιοδεία του Δημάρχου Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιου, Θόδωρου Μπαρή στην Πλατανόβρυση. Η κεντρική πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στο συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και δηλώντας ξεκάθαρα την πρόθεση ανανέωσης της εμπιστοσύνης του στη δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με έναν προς έναν, προτάσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών.

Ο κ. Μπαρής στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πλατανόβρυση αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου που είχε γίνει, όπως η συντήρηση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, έργα τοπικής κλίμακας για τη βελτίωση της ύδρευσης, η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων και η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού με νέους λαμπτήρες led, αναφέρθηκε στα έργα που είναι σε εξέλιξη. Όπως είπε στο μεγάλο έργο της βελτίωσης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης έχει συμπεριληφθεί η Πλατανόβρυση με εγκατάσταση νέας
μεταλλικής δεξαμενής στον οικισμό Αγίας Παρασκευής, ενώ έχει προβλεφθεί και νέο αντλιοστάσιο, δεξαμενή και γεώτρηση. Ακόμη σε εξέλιξη είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την εκκλησία και το νεκροταφείο και αντιπλημμυρικά έργα, όπως η κατασκευή καναλιού απορροής στη θέση «Βασιλακόπουλου». Ακόμη, ανέφερε πως στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός δικτύου άρδευσης» έχουν δρομολογηθεί εργασίες για νέο αγωγό στις θέσεις «Αη Θόδωρος» και «Αη Γιάννης».