Από τη στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν στο «Πάμε Δανάη» πέρασε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δύσκολη περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

«Όταν ήμουν μικρός είχα ονυχοφαγία. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω. Πολύ δύσκολο έρωτας και δουλειά να πάνε στον ίδιο χώρο. Είναι γαργαλιστικό, άλλα δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Δεν αντέχω στη δουλειά μου τους τοξικούς ανθρώπους, αυτούς που λένε “εγώ, εγώ, εγώ”. Είπα “όχι” σε έναν ρόλο που δεν θα έπρεπε να μου προτείνουν. Να πάω να κάνω 2 μέρες γύρισμα σε ένα καθημερινό, είναι λίγο προσβλητικό. Εγώ θέλω να κάνω τηλεόραση. Δύο μέρες γύρισμα δεν είναι τηλεόραση», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Αναφορικά με την εμπλοκή του με την αυτοδιοίκηση, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Μπορεί και να έχει ένα δίκιο κάποιος που θα πει “τι θέλει ο Λουδάρος που είναι ηθοποιός να ασχοληθεί με τον Δήμο”. Δεν πάω να πάρω καμία θέση στην πολιτική. Πάω να βοηθήσω στον τομέα του πολιτισμού. Θα κάνω το καλύτερο μου, θα το κάνω με την ίδια αγάπη που κάνω θέατρο».

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι πολλά από τους “Εντιμότατους κερατάδες”. Όταν έπρεπε να γυρίσουμε την τελευταία σκηνή για τους “Εντιμότατους κερατάδες” δεν ξύπνησα ποτέ. Με βάλανε σε συννεφάκι να χαμογελάω στην Μπέττυ Μαγγίρα».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Λουδάρος ανέφερε: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κατάλαβα πόσο δύσκολη δουλειά είναι. Μου έδειχναν συνέχεια πόσο δεν με θέλουν κι εγώ έκανα ότι όλα είναι τέλεια. Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές λένε “θα σας κάνουμε να ξεχαστείτε”. Να μην ξεχαστούμε, είναι σαν να τους κοιμίζουμε. Δεν είναι ψυχαγωγία το ατέλειωτο κουτσομπολιό του ενός για τον άλλον. Μία τέτοια τηλεόραση είναι σκουπιδαριό».