Την απάντησή της στις αναρτήσεις του Mente Fuerte έδωσε η Δανάη Μπάρκα, μετά τα «βέλη» του τράπερ προς το πρόσωπό της.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, συντρόφου του τραγουδιστή, για τις αισθητικές παρεμβάσεις σε πρόσωπα νεαρών κοριτσιών. Ο Mente Fuerte με μια σειρά από Instagram stories έκανε λόγο για bullying εις βάρος της ηθοποιού από την παρουσιάστρια, με αιχμηρά σχόλια.

Το πρωί της επομένης, η Δανάη Μπάρκα είπε στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη»:

«Εντάξει παιδιά, τώρα δυο μέρες... Ποτέ δεν έχουμε πει τίποτα κακό για τη Μαρία Σολωμού.. 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από podcast και την έχουμε εκθειάσει και μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση ότι ένας τόσο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι τέτοιο.. πέσανε να μας φάνε, και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος, αλλά τέλος πάντων».

«Τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο που λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της, φέτος την έχουμε πάρει ήδη για συνέντευξη. Μια φορά που διαφωνήσαμε έγινε ντόρος. Γιατί η Μαρία συμφωνεί με όλα όσα λέμε εμείς; Ξαφνικά έγινε αναφορά για το bullying.. είναι bullying να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Σε παρακαλώ. Τη Μαρία όχι απλά την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει... Δηλαδή ε μην τρελαθώ τώρα. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του» είπε τέλος.