Το φθινόπωρο είναι εδώ. Ή μήπως όχι; H θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες, αλλά και η αφόρητη υγρασία στην ατμόσφαιρα μάς έκανε να αμφιβάλλουμε σοβαρά, αν και πολλοί ήταν εκείνοι που ξεχύθηκαν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στις παραλίες. Και μάλλον ήταν και το τελευταίο καθώς η E.M.Y. μάς έχει ήδη προειδοποιήσει για πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες αλλά και βροχή.

Προς το παρόν εκτός από τη διάθεσή μας τα μόνα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το φθινόπωρο είναι αυτά τα 4 κομμάτια που έχουν λάβει περίοπτη θέση στην ντουλάπα μας.

To blazer
Το κλασικό σακάκι σε ουδέτερη ή άλλη φθινοπωρινή και muted κάνει την εμφάνισή του στο μπροστινό μέρος της ντουλάπας μας όταν το πρώτο δροσερό αεράκι κάνει την εμφάνισή του στην επιστροφή μας από τη δουλειά.


To κλασικό πουκάμισο
Το κομμάτι μπαλαντέρ του στιλ μας αυτή την εποχή μπορεί να φορεθεί με κοστούμια και να δείχνει αυστηρό ή με μίνι φούστες και να εξισορροπήσει girly σύνολα.


Το ίσιο τζιν παντελόνι
Δεν αγαπάμε τίποτα περισσότερο από την άνεση και την εφαρμογή του αγαπημένου μας τζιν παντελονιού, που είναι το πρώτο που αναζητούμε όταν πια έχουμε κουραστεί από την συνεχόμενη γύμνια των ποδιών το καλοκαίρι.


Tα loafers
Όταν έρχεται η στιγμή του αποχωρισμού από τα σανδάλια, στην λίστα με τις προτιμήσεις μας είναι τα loafers και οι μπαλαρίνες.