Το δικό τους σχόλιο για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν με τον δικό τους τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από τη στήλη «Γιγαντιαία Αποψάρα» της πρωινής τους εκπομπής στην ΕΡΤ1.

Το θέμα της συζήτησης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές ήταν εάν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης που βλέπουμε από τους πολιτικούς προς τους πολίτες είναι πραγματικές ή επιτηδευμένες, με αφορμή τους δύο υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου φάνηκε λίγο κόντρα όλη αυτή η αγάπη με τα συνθήματα Αγώνας, ρήξη, ανατροπή, ο αγώνας γράφεται με ανατροπή, που ακουγότανε πίσω από την κυρία Αχτσιόγλου… και Μέχρι τις Βρυξέλλες να ακουστεί καλά, δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μου φάνηκε λίγο διαφορετικό οπότε το ερώτημά μου είναι: είναι αληθινή η εκδήλωση αγάπης των δύο πολιτικών; Εγώ με αφορμή αυτούς τους δύο (Στέφανος Κασσελάκης, Έφη Αχτσιόγλου) το παίρνω», επισημαίνει ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι έβλεπα μία ενσυναίσθηση από τους δύο υποψηφίους, φιλιά, αγκαλιές με τον κόσμο, η εμβληματική φωτογραφία του κυρίου Κασσελάκη να φιλάει το χέρι μιας ηλικιωμένης κυρίας και η κυρία Αχτσιόγλου που είπε κάτι πιο προσωπικό», ανέφερε νωρίτερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είδα πολύ περισσότερες εκδηλώσεις… αγάπης απ’ ό,τι παλαιότερα. Σου φαίνεται τόσο παράλογο να έχει τόση πραγματική αγάπη ένας πολιτικός; Εδώ πέρα είδαμε συγκινήσεις, βουρκώματα, η φωνή… έπαιζε», επισήμανε ο παρουσιαστής.


Φώτης Σεργουλόπουλος για Έφη Αχτσιόγλου: "Μου φάνηκε λίγο κόντρα όλο αυτό με τα συνθήματα από πίσω"

Βίντεο: zappit